Something different

Utstyr: Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1.4 USM | Reflektor: Sølv | Modell: Therese
Dette er noe som er helt annerledes enn noe jeg har postet før. Jeg kjedet meg ekstremt mye på skolen i dag siden jeg var ferdig med prosjektet vi holdt på med, og så bestemte jeg meg for å leke med en texture på to bilder som allerede var ganske spesielle. Noe helt annet enn hva jeg har postet på bloggen tidligere, men absolutt noe jeg liker. Fortell meg gjerne hva du syns.

Nå har jeg gjort noe jeg aldri trodde jeg kom til å gjøre. Ikke enda, i hvert fall. Jeg har laget en engen side til bloggen på facebook. Hvorfor? Vel, hovedsakelig for å spre bloggen enda mer, og ikke minst gjøre den mer tilgjengelig for familie, venner og bekjente som ikke bruker bloglovin’ – eller ikke er klar over bloggen i det hele tatt. Dessuten er bloglovin’ så ekstremt treig, så jeg tenkte jeg skulle prøve facebook som et lite tillegg. Lik, følg – kall det hva du vil – meg her.

Kategori: Alt mulig, Portrett 24 comments »

24 kommentarer på “Something different”

 1. Kine

  Åh, disse ble veldig kule da. :)

  Jeg følger deg på facebook, wohooo! :)

 2. Siv

  de to bildene der er skikkelig kule!
  de er liksom noe annet, som du sier! :D

 3. Maren

  Du e døds flink å ta bilder!

 4. Mette

  Maren: Takk! :)

 5. Hilde

  Bildene ble kule, men jeg synes texturen tok mye av oppmerksomheten fra kaninen. Jeg er egentlig ikke så fan av textures i og med at de pleier å gjøre bildene så rotete, og dessverre synes jeg bildene ble litt rotete.. Jeg tror kanskje at det hadde blitt litt bedre om texturen var i en sepiatoning, for da hadde det passet bedre til lyset :)

 6. Have You Met Miss Jones?

  Høhø. Det var en veldig skummel maske :P

 7. Guro

  Jeg må si meg delvis enig med Hilde. Bildene er ufattelig kule, men jeg ville kanskje kjørt ned intensiteten på twxturen litt. Men for all del, du er kjempeflink! Og bildene ellers, fantastisk :)

 8. Martee92

  det var stilig! liker noe utenom det vanligee, bare ekspriminter mere du :D

 9. eline

  den var litt skummel :s

 10. Malin

  utrolig stilige bilder! Især det siste! Jeg kan liksom ikke helt sette fingeren på det, men den gir meg liksom en spesiell følelse! (-:

 11. Marlene

  Kjempestilig Mette! jeg likte texturen du brukte! Kanskje den ikke skulle vært sååå sterk, som andre sier her. Men på en an side var det med på å gjøre bildene så spesielle! :D Det eneste jeg vil påpeke er den svarte flekken oppe til venstre i det øverste bildet. Det er ikke så fint å ha med noe som trekker vekk fokus fra motivet. Jeg ville fjernet den. Men ellers, supert! Kjempegøy å se noe så nytt fra deg :D

  masken var litt skummel da, haha! jeg synes kaniner er litt skumle, eller, sånne kaninmasker da, etter å ha sett donnie darko.. grøss.

 12. Synne

  tøffe bilder, liker lyset og fargene! :)

 13. Johanna

  Kule , og annerledes bilder! Liker det :)

  / Enig, liker egentlig bedre tidsfrister :)

 14. Cathrine E.N

  Det øverste var skikkelig kult!

 15. Milla

  oj så fint!

 16. Silje Louise

  Oi , kult! Gøy å prøve noe nytt :D

 17. Ine Andrea

  Gaaad, jeg elsker bloggen din! :D Du er så sinnsykt flink, får ikke sagt det nok. Her finner jeg inspirasjon i massevis :) Syns det er helt utrolig at du ikke er eldre enn meg selv, du har virkelig blitt supergod på kort tid. Imponerende!
  Jeg skal følge deg på Facebook, uten tvil ;)

 18. Lise

  Kjempefine bilder :)
  Hakke lyst til å være med i konkurransen på bloggen min vel?

 19. Mariehs

  Ååå, kjempestilige bilder :D Gøy å se noe annerledes! :)

  Btw, prosjektet 52 weeks hørtes meget cool ut :D Gleder meg til å se mer!

 20. Linn Kleppa

  Utrolig kule bilder! Skikkelig tøff effekt. Likte dem godt! :) Du er bare utrolig flink. ;)

  Sv. Tusen, tusen takk for koselig kommentar på bloggen min. :)

 21. Maiken

  wow, utrolig stilig og veldig annerledes ja! Jeg likte at texturen var så fremtredende egentlig jeg, men enig med Marlene om det svarte i hjørnet. Og for en utrolig creepy maske, syns de er så skumle ;) hehe. likte det øverste best, men syns det med at du fikk med husene på det nederste gjorde det enda mer creepy, og det liker jeg :)
  /tusen tusen takk for en fantastisk tilbakemelding, var redd jeg var på litt feil tema så bra du likte det:)

 22. maiken

  skommle bilderr. men aw så fine! du har talent!!

 23. Benedikte Bull

  Looovin´ it, badadada! :D

 24. June

  Næh, så søte bilder :D


Legg igjen en kommentar!Til toppen